Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με τους παρακάτω τρόπους ήτοι:

1. Με Αντικαταβολή
Τα προϊόντα μεταφέρονται στον πελάτη μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (courier), όπου κατά την παραλαβή τους πληρώνεται το ανάλογο ποσό.
Σε περίπτωση ογκώδους ή μεγάλου βάρους αντικειμένων, αυτά μεταφέρονται με μεταφορική εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, αφού πρώτα κατατεθεί σε λογαριασμό μας το ανάλογο ποσό πληρωμής και η παραλαβή τους γίνεται από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας. Σε περίπτωση δε άρνησης του πελάτη να καταβάλει το ανάλογο ποσό, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δικαιούται να απόσχει από την έναρξη εκτέλεσης των υποχρεώσεών της από την πώληση έως ότου συμμορφωθεί ο πελάτης προς την αξίωση αυτή. Για όλες τις πωλήσεις με καταβολή του τιμήματος με αντικαταβολή, η επιβεβαίωση και αποδοχή της παραγγελίας γίνεται όπως σε όλες τις περιπτώσεις εγγράφως (ηλεκτρονική αλληλογραφία – e mail) αλλά στην περίπτωση αυτή, επιπρόσθετα γίνεται και τηλεφωνική επιβεβαίωση, απευθείας με τον πελάτη.

2. Με Χρέωση Πιστωτικής Κάρτας είτε Χρεωστικής Κάρτας είτε Προπληρωμένης Κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή Αλλοδαπής Τράπεζας.
Αν ο πελάτης επιθυμεί την πληρωμή της παραγγελίας του με πιστωτική κάρτα Visa – MasterCard – VisaElectron – Maestro, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει με ασφάλεια, αφού οδηγείται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Πειραιώς. Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και μόλις πραγματοποιηθεί η έγκριση, το ποσό πιστώνεται στον λογαριασμό της εταιρείας και εκτελείται η παραγγελία του.

3. Με Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Ο πελάτης μπορεί να καταθέσει τα χρήματα που αφορούν την παραγγελία του στους παρακάτω λογαριασμούς μας.

ΤΡΆΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΏΣ:
GR6301712150006215166810696
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΑΣΚΟΥΔΗ ΘΕΟΔΏΡΑ ΚΑΙ ΣΊΑ Ο. Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK:
GR8202602060000120201835555
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΑΣΚΟΥΔΗ ΘΕΟΔΏΡΑ ΚΑΙ ΣΊΑ Ο. Ε.

Στο τελικό ποσό της κατάθεσής σας θα πρέπει να προσθέσετε στο ποσό της παραγγελίας και τα έξοδα τραπέζης, εφόσον η κατάθεσή σας δεν γίνει μέσω μίας εκ των τραπεζών που συνεργαζόμαστε.
Για να προχωρήσει το Palladion στην αποστολή της παραγγελίας σας θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί η κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας, μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί 2-3 εργάσιμες ημέρες.
Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε ενημερώστε μας με email στo: [email protected]

4. Paypal