Ασήμι 925: Το θάμπωμα ή η οξείδωση στην επιφάνεια ενός κοσμήματος από ασήμι, είναι πιθανό να προκληθεί λόγω υγρασίας, εφίδρωσης ή οποιουδήποτε άλλου παράγοντα έχει επηρεάσει την επιφάνειά του κοσμήματος, όπως καλλυντικά/αρώματα, κρέμες σώματος, χλώριο κλπ.
Ωστόσο η ήπιας μορφής καθαριότητα του μετάλλου, με ενα μαλακό πανάκι, είναι αρκετή για να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση.

Ασήμι 925 gold plated/ rose gold plated: Σε όλα τα κοσμήματα τα οποία έχουν υποστεί διαδικασια επιχρυσώματος, παρατηρείται με την πάροδο του χρόνου εξασθένηση και αλλοίωση του χρώματος. Αυτό αποτελεί μέρος της φυσιολογικής φθοράς του κοσμήματος και δεν αναγνωρίζεται ως κατασκευαστικό ελάττωμα. Τα καλλυντικά/αρώματα, κρέμες σώματος, χλώριο κλπ. μπορούν να προκαλέσουν ταχύτερη εξασθένιση ή απώλεια της επίστρωσης από το συνηθισμένο.

Εγγύηση
Όλα τα κοσμήματα και τα ρολόγια καλύπτονται από εγγύηση δύο (2) ετών.

Κόσμημα

 • Η εγγύηση των κοσμημάτων καλύπτει μόνο κατασκευαστικό ελάττωμα και δεν καλύπτει την φυσιολογική φθορά.
  Η οξείδωση, το θάμπωμα και η εξασθένηση επιχρυσώματος στην επιφάνεια των κοσμημάτων, αποτελεί φυσιολογική φθορά και όχι κατασκευαστικό ελάττωμα.
 • Η εγγύηση δεν καλύπτει την περίπτωση μη ενδεδειγμένης χρησης με αποτέλεσμα οποιαδήποτε βλάβη (γρατζουνιά, αποκοπή αλυσίδας,σπάσιμο/αποκόλληση πέτρας) εφόσον έχετε παραλάβει το προϊόν ακέραιο και συνέβη υπό την κατοχή σας.

Ρολόι

 • H εγγύηση σε όλα τα ρολόγια καλύπτει μόνο τη μηχανική λειτουργία.
  Οποιαδήποτε φθορά σε τζάμι, στεφάνι, μπρασελέ, κορώνες, κουμπώματα, λουράκια δεν καλύπτονται από την εγγύηση.
 • Αδιαβροχοποίηση
  3 atm/ 3 bar – τυχαία επαφή με νερό
  5 atm/ 5 bar – πλύσιμο χεριών
  10 atm/ 10 bar – κολύμβηση
  Η αδιαβροχοποίηση του ρολογιού αφορά τη χρήση νερού σε φυσική θερμοκρασία και όχι ζεστό, διότι το ζεστό νερό αλλοιώνει τις φλάντζες του ρολογιού με αποτέλεσμα να εισχωρεί υγρασία στο εσωτερικό του, να προκαλείται διάβρωση στο μηχανισμό και η εγγύηση δεν σας καλύπτει.

Για την αξιολόγηση οποιουδήποτε αξιώματος απέναντι στην εταιρεία, είναι απαραίτητη η προσκόμιση απόδειξης αγοράς.