Ασκήστε το δικαίωμά σας στην αλλαγή ή την επιστροφή του αντικειμένου  εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την παραλαβή του.

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας,  θα φροντίσουμε εμείς  για την αλλαγή του προϊόντος χωρίς δικής σας επιβάρυνση.
 
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αλλαγής ή επιστροφής προϊόντος, τα έξοδα μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη
 
Βεβαιωθείτε ότι τα αντικείμενα που αλλάζετε/επιστρέφετε βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συνοδεύονται από
 • την απόδειξη αγοράς,
 • την αρχική τους συσκευασία, καθώς κι αυτή αποτελεί μέρος της αρχικής αγοράς,
 • τις τυχόν ετικέτες και οδηγίες χρήσης.
 
ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 
Στην περίπτωση της αλλαγής κάποιου προϊόντος,  θα πρέπει να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης  στο τηλέφωνο 23140 26871 σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.
Ο νέος κωδικός θα πρέπει να
 • έχει ίση ή μεγαλύτερη αξία από το αρχικό προϊόν
  και η διαφορά θα καταβληθεί με την μορφή αντικαταβολής 
  στη μεταφορική εταιρεία κατά την παράδοση.
 • ανήκει στην ίδια collection
  (πχ. δεν πραγματοποιούνται αλλαγές από προϊόντα εκπτωτικής καλοκαιρινής collection με χειμερινά νέων παραλαβών)
 • είναι άμεσα διαθέσιμο προϊόν   
Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε κοσμήματα με προσωπικές χαράξειςειδικές παραγγελίεςπροϊόντα τα οποία έχουν προπληρωθεί για να κατασκευαστούν.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων,  θα πρέπει να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης  στο τηλέφωνο 23140 26871 σε ώρες λειτουργίας καταστημάτων.
Αφού συσκευάσετε το προϊόν όπως ακριβώς το παραλάβατε,  θα έρθετε σε επαφή με την συμβεβλημένη μας γενική ταχυδρομική  και θα παραδώσετε το δεμα στο αντίστοιχο κατάστημα κούριερ της περιοχης σας.

Τα προϊόντα επιστρεφονται μονο στα παρακατω στοιχεια:
Κατάστημα Dorita
Εγνατίας 18
Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 54626
Τηλ. 23140 56871
Με τον αριθμό αποστολής σας, θα παρακολουθείτε την πορεία του δέματος. Μέχρι να φτάσει στην κατοχή μας, το δέμα είναι υπό τη δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό η συσκευασία μεταφοράς του να είναι ασφαλής, όπως το παραλάβατε.
Όταν το δέμα φτάσει σε εμάς, χρειάζονται 3 εργάσιμες ημέρες, για την επεξεργασία του.  Αφού εγκριθεί, θα μεταφερθεί στο λογαριασμό σας το ποσό που αντιστοιχεί στη λιανική τιμή πώλησης του προϊόντος -2€.
Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε επιστροφή προϊόντων που έχουν φορεθεί πέραν της δοκιμής,  καθυστερημένες επιστροφές, κατεστραμμένα προϊόντα, με ελλιπή κάποια στοιχεία τους καθώς και χωρίς την απόδειξη αγοράς.
Εάν η επιστροφή σας δεν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις που αναφέρονται,  τα αντικείμενα θα σας επιστραφούν ξανά με δική σας χρέωση 4€ υπό τη μορφή της αντικαταβολής.
Δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων σε κοσμήματα με προσωπικές χαράξειςειδικές παραγγελίεςπροϊόντα τα οποία έχουν προπληρωθεί για να κατασκευαστούν.